Zítra proběhne Borderlands 3 stream
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra proběhne Borderlands 3 stream

Zítra proběhne Borderlands 3 stream

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 4. 2019 08:50
Reklama

Již zítra proběhne historicky první gameplay livestream Borderlands 3. Začátek je naplánován na desátou hodinu ráno pacifického času, u nás tedy v 7 hodin večer. Stream bude probíhat na Twitchi a překvapivým tahákem není samotný gameplay, ale nové rozšíření do Twitche ECHOcast.

ECHOcast bude volně dostupný pro všechny streamery a diváci si díky němu mohou prohlédnout kompletní vybavení, inventář a strom schopností daného streamera. Navíc, pokud streamer nalezne vzácnou truhlu, diváci mají šanci na získání herního vybavení, které pak mohou sami ve hře použít. Pokud chcete lovit loot už zítra, musíte vlastnit účet SHiFT a propojit ho s Twitch účtem.

Nás ale více zaujal trailer, který ECHOcast představuje. V něm jsme mohli vidět novou postavu Amaru a již zmíněný strom schopností. První schopností onoho stromu je Phasecast, která vyšle astrální projekci, která během své cesty uděluje poškození nepřátelům. Druhou schopností je Do Harm, která pasivně vytváří stacky Rush. Po aktivování akční schopnosti se dané stacky spotřebují a akční schopnosti dodají poškození navíc.

 V traileru došlo i na zbraně, které mají běžné statistiky, jaké byste čekali – poškození, přesnost, rychlost střelby a přebíjení. Nově ale mají zbraně i „rating“, tedy celkové skóre toho, jak je zbraň dobrá, stejný systém jsme mohli vidět i v Destiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama