Sledujte gameplay záběry z Observation
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay záběry z Observation

Sledujte gameplay záběry z Observation

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 5. 2019 06:42 2
Reklama

Koncem května vyjde novinka od studia No Code, v níž se doktorka Fisherová vypraví na průzkum hlubokého vesmíru. Výlet se bohužel zvrtne. Kolegové kosmonauti kamsi zmizeli a na vesmírné stanici se dějí poněkud zvláštní věci. Čerstvé gameplay video přibližuje, jak to celé bude fungovat v praxi.

Redaktoři serveru Game Informer totiž měli možnost chystanou novinku vyzkoušet. Záznam má téměř 45 minut. Všichni zájemci mohou nahlédnout do integrovaných obvodů systému S.A.M., který jako jediný dělá neohrožené doktorce společnost.

Na videu je patrné, co vše bude mít hráč pod kontrolou. V první řadě jsou to kamery. Těch je na stanici požehnaně, hráč má tedy dostatečný přehled o tom, co se zrovna děje. Na určité události je dobré doktorku Fisherovou upozornit, třeba na požár. S ním si totiž S.A.M. evidentně neporadí a tak musí kolegyně přispěchat s hasicím přístrojem. Spolupráce je naprosto klíčová. Hráč by podle všeho měl také rozhodovat, v jakém tónu se ponese komunikace. Lidé budou na odpovědi patřičně reagovat. K dispozici je samozřejmě celá řada senzorů a ovládacích prvků, na hráče čeká hromada hádanek.

Observation vychází 21. května na PlayStation 4. Objeví se také na PC, exkluzivně na Epic Games Store. Co na hru říkáte? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama