DBZ: Kakarot nabídne více hratelných postav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DBZ: Kakarot nabídne více hratelných postav

DBZ: Kakarot nabídne více hratelných postav

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 7. 2019 14:50
Reklama

Je nad slunce jasné, že spíše než u nás je značka Dragon Ballvíce doma, jak ve Spojených státech, kde se seriál díky své přepálené akčnosti téměř automaticky uchytil, ale pochopitelně také v Zemi vycházejícího slunce, odkud pochází. Ale ani to, že v našich končinách jde spíše o okrajovou záležitost, nám nemůže zabránit v tom, abychom o detailech další chystané herní adaptace této značky těch pár vybraných jedinců informovali. Tou nejnovější zprávou je fakt, že v Dragon Ball Z: Kakarot si budete moci zahrát za více postav než za pouze v podtitulu jmenovaného Kakarota, který je mnohým z vás spíše známý jako Son Goku.

Budete se tak moci zmocnit dalších a pro fanoušky Dragon Ballu dobře známých postav a to jak skrze přímou kontrolu, tak i jako povolanou pomoc v situacích, kdy Goku na svého protivníka nestačí. A kdože je vlastně tím, kdo se ke Gokuovi na jeho cestě přidá? Těšit se můžete na nevelkou, ale zato poměrně různorodou paletu hrdinů. A to ať už mluvíme o Gokuovo věčném rivalovi Vegetovi, zástupci rasy Namekianů, Piccolovi, či dokonce o Gokuovo vlastním synovi, Gohanovi. Každý bojovník by měl samozřejmě nabídnout výrazně odlišný bojový styl a v případě Piccola či Gohana i zcela odlišné dovednosti, než jakými disponuje Goku.

Tím však oznámení nekončí. Součástí hry bude i celá řada pouze podpůrných charakterů, za které si sice nebudete moci zahrát, ale i tak vás budou v rámci příběhu doprovázet. Mezi ty patří Chiaotzu, Tien Shinhan, Krillin a téměř nezastavitelný Yamcha. A i když je téměř jisté, že se pro náhodné čtenáře, kteří dosud s Dragon Ballem nepřišli do kontaktu, jedná pouze o náhodnou změť jmen, pro kované fanoušky je to jistojistě skvělá zpráva.

Překonat své limity a objevit svůj dosud netušený potenciál coby nejmocnější válečník budete moci už na počátku příštího roku na PS4, Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama