Zítra začíná technický test nových Gears 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra začíná technický test nových Gears 5

Zítra začíná technický test nových Gears 5

David Plecháček

David Plecháček

18. 7. 2019 12:33 1
Reklama

Chcete-li si vyzkoušet nové Gearsy v předstihu, máte možnost. Vedou k tomu dvě cesty, jedna skrze předobjednávky, druhá skrze Xbox Game Pass. Tak či tak obdržíte možnost absolvovat technický test, ale také nahlédnou do jedné z nejočekávanějších her Microsoftu letošního roku.

Velikost testované verze je necelých 15 GB a je dostupná jak na Xboxu One, tak na PC. Tam je také implementovaný anti-cheat. Novinka podporuje cross-play mezi oběma platformami. Součástí jsou tři režimy, Arcade, Escalation (který jsme popisovali v dřívější novince) a King of the Hill. Novinka Escape představená na E3 však k dispozici nebude. Všechny tři se odehrají na dvou, již dříve představených mapách, a to District a Training Grounds.

První test proběhne od zítřka od 19 hodin a bude trvat do 22. července do téže doby. Microsoft ale plánuje ještě druhý test, který proběhne o týden později. Termín a čas však bude ještě upřesněn. Testovací build Gears 5 si můžete stáhnout již teď. Studio Coalition chce touto cestou otestovat stabilitu serverů, ale také funkčnost novinek a jiné aspekty hry, jako je Bootcamp a Tours of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama