Nové detaily o sci-fi FPS Disintegration
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily o sci-fi FPS Disintegration

Nové detaily o sci-fi FPS Disintegration

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 8. 2019 13:48
Reklama

Minulý měsíc došlo k oznámení sci-fi FPS titulu, na němž se pracuje v nově vzniklém studiu V1 Interactive. Disintegration vzniká pod záštitou Take-Two, konkrétně pod labelem Private Division. Na vývoj dohlíží Marcus Lehto, kterého lze představit jako spoluautora Halo. Vedle něj jsou ve třicetičlenném týmu také další ostřílení vývojáři, jimž nechybí zkušenosti z práce na tříáčkových projektech. Řada z nich také pracovala na sérii Halo.

Krom krátkého teaseru se k novince žádné další informace neobjevily. Marcus Lehto však kývnul na rozhovor pro magazín EDGE, na jehož základě získává nový projekt jasnější obrysy. Lehto se sice stále snaží udržet vše podstatné pod pokličkou. Prozradil však, že by se mělo jednat o menší hru, než na jaké jsme zvyklí z klasické AAA produkce. Jedním dechem ale dodává, že si titul zachovává vysoké produkční hodnoty. Přirovnal ho k Hellblade od studia Ninja Theory, jenž je občas označován jako tříáčkový indie titul.

Příběh se odehrává ve 150 let vzdálené budocnousti. Lidé se snaží ubránit zákeřné pandemii, což je nutí na nějaký čas přesunout svůj mozek do konstrukce robota. To se samozřejmě části populace nelíbí. Konflikt následně eskaluje v občanské válce. 

Lehto také prozradil, že Disintegration bude obsahovat kampaň pro jednoho hráče, jejíž dohrání zabere přibližně 12 hodin. Ve hře by měl být také multiplayer, ovšem bez systému progrese. Další detaily si však šetří.

A má proč. Titul se totiž v plné parádě ukáže 19. srpna v rámci Opening Night Live na Gamescomu. Objevit by se měly záběry přímo ze hry. Nechme se tedy překvapit, co se z tajemné novinky nakonec vyklube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama