The House of the Dead se vrátí v remaku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The House of the Dead se vrátí v remaku

The House of the Dead se vrátí v remaku

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 10. 2019 12:36
Reklama

Nové příspěvky do žánru kolejnicových stříleček jsou v dnešní době už poměrně vzácné. A když už se nějaká hra objeví, obvykle za moc nestojí. Možná právě proto se Sega ve spojení s vývojáři z Forever Entertainment rozhodla vytáhnout ze záhrobí první dva díly legendární série The House of the Dead.

První díl se v japonských hernách objevil už v roce 1996 a po velkém úspěchu vznikly o dva roky později i porty pro PC a Segu Saturn. Zhruba ve stejnou dobu už se ale v hernách pomalu usazoval druhý díl, který se kromě PC následně objevil opět i na domácí konzoli od Segy, tentokrát už však na Dreamcastu. Následovala celá řada vcelku slušně přijatých her, přičemž tou poslední je House of the Dead: Scarlet Dawn z minulého roku.

O předělávkách prvních dvou her toho zatím bohužel mnoho nevíme. Kromě data vydání visí otazník i nad platformami, na kterých se hry nakonec objeví. S určitou mírou jistoty tak lze předpokládat pouze návrat agentů Thomase Rogana a "G", kteří se pustí do boje s experimenty šíleného vědce Dr. Curiena a spousty vystřílené munice. Než se dozvíme další informace, můžete si alespoň připomenout záběry z prvního dílu v původní grafice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama