Civilization VI dostává další Season Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Civilization VI dostává další Season Pass

Civilization VI dostává další Season Pass

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 5. 2020 09:19
Reklama

Ani uplynutí čtyř let od vydání šestého dílu kultovní Civilizace nebrání studiu Firaxis Games ve spuštění další sezóny Season Passu. V rámci takzvaného New Frontier Pass dostanou hráči během nadcházejících 12 měsíců řadů menších dodatků, které hru rozšíří především o nové civilizace, jejich lídry a nové herní režimy.

Už v květnu se tak podíváme na zoubek jihoamerickým civilizacím Mayů a Velké Kolumbie, přičemž by měly přibýt i  městské státy a nové strategické suroviny. V červnu pak přibude etiopská civilizace s většími změnami v systému distriktů a infrastruktury. Během dalších měsíců se dočkáme dalších 6 civilizací a přídavného obsahu, ty jsou ale zatím utajované.

Civilization VI dostává další Season Pass
i Zdroj: Hrej.cz

Balíček vyjde na 40 dolarů (něco přes 1000 českých korun), pochopitelně ale zůstává možnost nakupovat jednotlivá rozšíření jednotlivě, a některé nové prvky poputují přímo do původní hry.

Civilization VI vyšla v říjnu roku 2016 a stejně jako předchozí díly sklidila velmi pozitivní hodnocení hráčů i kritiků. Později dostala dvě velká rozšíření Gathering Storm a Rise and Fall, přičemž se postupně z domácího PC úspěšně rozšířila i na všechny tři hlavní konzolové platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama