Minecraft Dungeons dostane první DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft Dungeons dostane první DLC

Minecraft Dungeons dostane první DLC

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2020 09:59
Reklama

Pokud jste poslouchali poslední hPod, neušla vám debata na téma Minecraft Dungeons. V jeden moment jsme se dotkli možnosti hru rychle zásobovat novými rozšířeními, a jak se zdá, Mojang má přesně právě to v plánu. První kostičkaté rozšíření vyjde už v červenci.

Přestože je Minecraft Dungeons jednoduchou diablovkou, jeho návyková hratelnost by mohla udržet hráče po několik hodin. K tomu ale potřebují adekvátní množství obsahu. První rozšířujícím balíčkem by mělo být červencové DLC Jungle Awakens, které vás (jak již název napovídá) pošle do nehostinné džungle. Tam vás čekají tři nové mise napěchované akcí a souboji s mysteriózní silou. S novou lokací samozřejmě přijdou i nové zbraně, brnění nebo artefakty.

Je otázkou, jak přesně se bude DLC prodávat. Jisté je, že jej majitelé Hero Edition dostanou zdarma, jelikož jejím obsahem je i tzv. Hero Pass. Naopak není jisté, kolik bude stát ostatní hráče. Tuto informaci bychom se měli dozvědět později. Spolu s nejbližším rozšířením Mojang oznámil i pozdější DLC Creeping Winter, u něj ale zatím není zřejmé ani to, kdy vyjde, ani co bude jeho obsahem.

Vedle placených rozšíření přibude i bezplatný update. Jeho největší novinkou je implementace možnosti cross-platformního hraní. Budete-li hrát na PC nebo Xboxu One, je hra dostupná v Game Passu, pokud jej nemáte nebo budete-li hrát na ostatních platformách, stojí přibližně pět set korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama