Riot o budoucnosti Valorantu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Riot o budoucnosti Valorantu

Riot o budoucnosti Valorantu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 6. 2020 12:39
Reklama

Akční kompetitivní střílečka Valorant je v plné verzi už téměř měsíc, to ale samozřejmě neznamená, že by se o hru už Riot Games nestaralo. Naopak. Jak tvrdí výkonná producentka Anna Donlon, s plným vydáním ta pravá jízda teprve začala, a Riot bude hru neustále podporovat.

Prvním tématem jsou quality of life doplňky. Donlon se zmiňuje například o surrenderu, tedy možnosti vzdát zápas, nebo přídavky pro streamery. Došlo i na epizody i akty, kde Donlon opakuje, že každá epizoda má mít celkem tři akty. Novinkou je to, že s každým aktem se máme dočkat nového agenta i příběhu.

Celkově tak studio cílí na 6 nových agentů ročně. Vývojáři ale chtějí svůj vývoj regulovat podle hráčského feedbacku, tedy pokud bude 6 agentů moc, hra se tomu přizpůsobí. Příběh je prý také důležitý, a i když někteří hráči o něj nemají zájem, Riot chce  s každým aktem odhalit kousek příběhového pozadí celého Valorantu.

Každá epizoda pak má být jako „revoluce“ ve hře, můžeme tak očekávat různé herní mechanismy nebo nové mapy – ukázkou je například Spike Rush, se kterým vývojáři prý vůbec nepočítali, ale chtějí hráčům vyjít vstříc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama