Streameři podnikli 16h let v MFS2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Streameři podnikli 16h let v MFS2020

Streameři podnikli 16h let v MFS2020

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 8. 2020 08:05 1
Reklama

Postupně stále populárnější letecký simulátor Microsoft Flight Simulator neláká jen obyčejné hráče a letecké fajnšmekry, ale i příznivce šílených výzev. Parta streamerů v čele s Brucem Greenem se tak vrhla do notně šíleného projektu, ve virtuálním světě, v reálném čase, doletěla z Los Angeles do Dubaje.

Linka, kterou ve skutečnosti provozuje letecká společnost Emirates, nabízí téměř šestnáctihodinové lety. Kvůli zakřivení země vypadá výsledný itinerář na klasické mapě poměrně zvláštně, přes Kanadu a Severní pól se postupně letadlo vydá do Evropy a nakonec zamíří k arabským zemím. 

Na streamu nechyběl fiktivní kokpit letounu, uniformy posádky, u kniplu se vystřídala řada “pilotů” a během 16 hodin došlo jak na zaseknutí a pád hry, tak na nedostatek paliva i velmi tvrdá přistání. Aktivní skupinka hráčů zřejmě nepatří k těm nejzručnějším pilotům, na druhou stranu jde o celkem zajímavý výkon, který zatím u aktuálního pokračování série obvyklý není. Do budoucna ale rozhodně čekáme, že bude podobných streamů přibývat. A to i s opravdovými znalci virtuálního létání v kokpitu.

Streameři podnikli 16h let v MFS2020
i Zdroj: Hrej.cz

Včera taktéž vyšlo najevo, proč uprostřed vilového předměstí virtuálního Melbourne stojí gigantický mrakodrap. Dle jednoho z uživatelů Twitteru totiž v databázi Open Street Map kdosi upravil zápis konkrétního dvoupatrového domu a do kolonky podlaží vepsal astronomickou hodnotu 212. Microsoft Flight Simulator zřejmě při generování prostředí statistiky Open Street Map využívá, následnou kontrolou tedy pronikla vysoká, štíhlá citadela, která se nyní tyčí nad australskou metropolí. Je sice pravděpodobné, že v jedné z prvních aktualizací budova zmizí, už teď se však stala herním memem a do simulátorového Melbourne se létá podívat neobvykle mnoho zájemců.

Přehrávač Twitch bohužel na našem webu dále nefunguje, okno ale může sloužit jako link přímo na web Twitche.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama