baldur-s-gate-2-rozsiri-pres-350-tisic-slov
Novinka Baldur’s Gate 2 rozšíří přes 350 tisíc slov

Baldur’s Gate 2 rozšíří přes 350 tisíc slov

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 5. 2013 10:09 1
Reklama

Společnost Beamdog, která loni vydala remasterovanou verzi prvního dílu RPG Baldur’s Gate, nyní prostřednictvím studia Overhaul Games, chystá taktéž vylepšenou verzi dvojky. „Pilně na ní pracujeme a jde to celkem dobře. Phil, šéf designu, mi řekl, že je v ní více než 350 tisíc slov nového obsahu,“ řekl pro server Shacknews Trent Oster, prezident společnosti Beamdog.

Obří porce nových slov by prý měla rozšířit úkoly a příběh Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn i jeho datadisku Throne of Bhaal, jenž bude standardní součástí verzí pro PC a Mac. Více o novém obsahu bohužel Oster nesdělil. Doufejme, že bude lepší než u prvního dílu, který byl celkem kritizován a rozhodně zůstal za očekáváním.

Společnost Beamdog vedle remasterovaného druhého dílu připravuje také vlastní rozšíření pro první Baldur’s Gate. „Co se týče DLC, máme nějaké plány, nic ale ještě není hotové,“ nebyl příliš konkrétní Oster. Alespoň ale potvrdil, že hlavní prioritu nyní má remasterovaná verze dvojky. Datum jejího vydání zatím zveřejněno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama