battlefield-3-se-docka-rezimu-scavenger
Novinka Battlefield 3 se dočká režimu Scavenger

Battlefield 3 se dočká režimu Scavenger

Maggot

Maggot

24. 10. 2012 08:34
Reklama

Rozšiřující balíček jménem Aftermath je v pořadí čtvrtým DLC, které se chystá pro střílečku Battlefield 3. Po drtivém Armored Kill dojde na klidnější bitvy v ulicích zemětřesením postiženého města. Součástí balení bude i nový režim zvaný Scavenger, na kterém dle slov studia DICE nezáleží, zdali jste nahráli stovky hodin v multiplayeru.

Základem je totiž zabírání vlajek, které vám dávají nové zbraně a specializace. Všichni tedy začínají s pistolí, granátem a jednou specializací. Když zaberete vlajku, dostanete konkrétní zbraně s tím, že právě vlajky jsou rozděleny do tří úrovní dle obtížnosti jejich zabrání. Zatímco vlajka v koutku budov vám dá ty slabší zbraně jako jsou samopaly, na otevřených prostranstvích tímto způsobem získáte například kulomet či útočnou pušku.

Vývojáři chtějí integrací tohoto módu dát šanci i těm hráčům, kteří s Battlefield 3 začínají teprve nyní. Scavenger je tak postaven nejenom pro zábavu, ale také s ohledem na vyrovnanost, kde by zelenáči jinak dostali nářez od zkušených matadorů, zvýhodněných třeba i lepším vybavením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama