Budovatelská strategie Anno 1800 odložena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Budovatelská strategie Anno 1800 odložena

Budovatelská strategie Anno 1800 odložena

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 1. 2019 09:44
Reklama

Budovatelská strategie Anno 1800 se chystá hráčům naservírovat atmosféru na počátku 19. století. Studio Blue Byte původně zamýšlelo vydat hru v únoru. Nyní to však vypadá, že se průmyslová revoluce o nějaký ten týden opozdí.

Hra se posouvá na 16. dubna. K odložení se vyjádřil komunitní manažer Bastian Thun. Dle jeho slov jsou velmi spokojeni, v jakém stavu se hra aktuálně nachází, pochvaluje si mix starých a nových prvků, přičemž dodává, že hra by s trochou péče navíc mohla být ještě lepší. Pár týdnů navíc umožní studiu doručit titul, který skutečně využije všechen svůj potenciál.

V následujících týdnech bychom se měli dozvědět více informací, například o příběhové kampani nebo multiplayeru. Zároveň přichází příslib, že se o hru bude pečovat i po jejím vydání. Vývojářský tým má podle všeho další zajímavé nápady, které by chtěl v budoucnu realizovat.

Odložení nijak neovlivní uzavřenou betu. Ta je plánována již na 31. ledna, trvat bude do 4. února. O přístup lze stále zažádat na oficiálních stránkách. Na betu láká i níže přiložený trailer. Hru je možné předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama