capcom-prodava-hracum-trainer
Novinka Capcom prodává hráčům trainer

Capcom prodává hráčům trainer

Ondřej Švára

Ondřej Švára

9. 11. 2011 09:20
Reklama

Capcom ve snaze prodat své akční Dead Rising 2 nastotisíckrát už jde vskutku přes mrtvoly. Před měsícem vydal za cenu plné hry facelift nazvaný Off The Record, který původní hru obohatil pouze o sandboxový mód a nyní se zábleskem dolaru v očích dokonce boří zákony cheatování.

Za pět dolarů, chcete-li 400 MS bodů, totiž nabízí takzvaný GameBreaker pack, což není nic jiného, než obyčejný trainer. Hráči s ním mohou dosáhnout vysokých levelů a provádět zběsilosti, k jakým by se dostali až po hodinách a hodinách poctivého gameplaye.

GameBreaker nabízí nesmrtelnost, umělé zvyšování expů, nezničitelnost zbraní, super sílu a různé další srandičky okolo, jako třeba velké hlavy protivníků. V podstatě tedy to, co se dá dnes na internetu sehnat zdarma a jestliže chtěl Capcom vykolejit server Cheat Happens, který jako jediný mívá pro čerstvě vydané hry funkční trainery (Dead Rising nevyjímaje) a tudíž na nich vydělává,  měl s GameBreakerem přispěchat dřív. Takhle jde jen o další ždímání hráčských kont.

Krom traineru vydává Capcom v těchto dnech ještě balíček s hasičskou uniformou, se kterou budete imunní proti ohni. Stojí další dva dolary.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama