Cities: Skylines v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities: Skylines v novém traileru

Cities: Skylines v novém traileru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 9. 2014 08:11 1
Reklama

Vyzyvatel SimCity v nejnovější videoukázce představuje dvě městečka, která by nemohla být odlišnější. Pritton je krásné zelené město s úžasným výhledem na krajinu, zatímco Boreton je tak trochu díra s kanalizačním vodopádem.

Obě města představují různé styly urbanistického plánování, které nám v nejnovějším díle vývojáři z Colossal Order chtějí nabídnout. Čím vším se chce Cities: Skylines odlišit od SimCity si přečtěte v naší dřívější novince.

Trailer vychází den po zveřejnění prvního vývojářského deníčku na fórech hry. Tam vývojáři vysvětlují své záměry s nástrojem na stavění silnic, jejich typy (od jednosměrek a uliček až po několikaproudé dálnice), jak fungují parkoviště, hromadná doprava (autobusy se přistaví k chodníku a neblokují dopravu) a na své si přijdou i ti, kteří nedají dopustit na pořádné mosty. Ty budou jak v ocelové podobě vést přes údolí a řeky, tak i v menší železobetonové verzi tvořit nadjezdy a vyvýšené silnice.

Nakonec vývojáři slíbili i možnost volby řízení vpravo nebo vlevo, ať i hráči nejen v Anglii mohou stavět městečka, města a metropole podle svého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama