co-tvori-sikulove-z-telltale-games
Novinka Co tvoří šikulové z Telltale Games?

Co tvoří šikulové z Telltale Games?

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 4. 2011 14:42 1
Reklama

Studio Telltale Games se do budoucna chystá potěšit jak milovníky vtipných adventurek, tak příznivce vážnějšího hraní. Pro první jmenovanou skupinu je určena trojdílná epizodická adventurní série Hector: Badge of Carnage, jejíž první část vyjde příští středu (27. dubna) na PC, Mac a iPad. Hráči se mohou těšit na detektivní příhody, které oživí humor svérázného policejního inspektora Hectora. K oddychovému dojmu z celého projektu přispívá také veselá kreslená grafika.

Na další novinku z produkce Telltale si počkáme déle. Epizodická adventurní série Law & Order: Los Angeles podle seriálu Právo a pořádek byla totiž nyní teprve oznámena. Moc informací zatím o projektu pro PC, Mac, konzole i tablety nemáme, očekáváme ale podobnou hratelnost jako v případě série CSI. Opět se stanete členem vyšetřovacího týmu, kde bude vaším úkolem najít důkazy, usvědčit pachatele a poté vše dovést k úspěšnému konci u soudu. Epizodická série má odstartovat ještě letos.

Připomeňme, že zmíněné adventurky jsou pouze dva z mnoha současných projektů Telltale Games. Tato společnost totiž dále připravuje například remake série King’s Quest nebo hry podle Jurského parku a seriálu The Walking Dead.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama