Cyberpunk 2077 se konečně dočká funkčního metra. Nastupte si
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 se konečně dočká funkčního metra. Nastupte si

Cyberpunk 2077 se konečně dočká funkčního metra. Nastupte si

David Bernard

David Bernard

2. 12. 2023 18:00 1

Již 5. prosince vychází další obsahová aktualizace pro Cyberpunk 2077, tentokrát s pořadovým číslem 2.1. Hráči se konečně dočkají vytouženého systému městské hromadné dopravy.

Reklama

  • V Cyberpunk 2077 se konečně projedete metrem
  • 5. prosince vychází aktualizace 2.1
  • Těšit se můžete na vylepšený herní zážitek

Upoutávka na Cyberpunk 2077, která si na herní akci E3 odbyla premiéru v roce 2018, znázorňovala hlavního protagonistu, který cestuje soupravou metra. Hráči tedy očekávali, že tento způsob přesunu napříč městem bude ve hře již od samotného vydání. K tomu bohužel nedošlo a po Night City jste se museli protloukat pěšky, v autě či na motocyklu. Po dlouhých třech letech se situace mění a již v úterý 5. prosince se původně zamýšleného systému hromadné dopravy dočkáme. Datum koresponduje s vydáním ultimátní edice, která obsahuje základní hru i rozšíření Phantom Liberty. 

Metro v našich plánech dlouho nebylo. Nicméně časem jsme situaci přehodnotili a rozhodli jsme se, že by ve skutečnosti mohlo být dosažitelné," vysvětluje producentka Monika Janowská. Systém metra nese jméno Night City Area Rapid Transit a dělí se na pět linek napříč devatenácti stanicemi. Odemknout jej bude možné po několika úvodních misích základní hry a stanice budou sloužit i jako body pro rychlé cestování. Pokud se ale chcete oddat imerzivním zážitkům, které Night City nabízí, doporučujeme metro využívat klasicky a jízdu si náležitě užít. 

Recenze Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, přídavku v podobě strhujícího špionážního thrilleru
i Zdroj: CD Projekt RED

Recenze Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, přídavku v podobě strhujícího špionážního thrilleru

20. 9. 2023 17:00
3

O víně a krvi byl jeden z nejuznávanějších přídavků v historii videoher a tvůrci ze studia CD Projekt RED si to moc dobře…

Spolu s novou možností přesunu dorazí v aktualizaci i osobní rádiová stanice Radioport, kterou bude možné poslouchat i při chůzi a jízdě metrem. Těšit se můžete i na nová vozidla a jejich rozšířené mechanismy. Na motocyklu bude například možné jezdit po zadním kole a dělat triky. Příznivci automobilových závodů pak jistě ocení možnost jejich opakování. Dojde i na rozvětvení romantických interakcí a úpravy soubojů s bossy v čele s Adamem Smasherem. Je patrné, že tvůrci ze studia CD Projekt RED pořádně šlápli do pedálu a na hře jim skutečně záleží. Cyberpunk 2077 je dostupný na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Rozšíření Phantom Liberty se z technických důvodů na konzole minulé generace nedostalo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama