Další bojovnicí v Quake Champions je Sorlag
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další bojovnicí v Quake Champions je Sorlag

Další bojovnicí v Quake Champions je Sorlag

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 5. 2017 14:29
Reklama

Nový týden a nový hrdina pro multiplayerovou akci Quake Champions je tu. Tentokrát si posvítíme na ještěrku jménem Sorlag, kterou si jistě vybavují veteráni třetího dílu série s podtitulem Arena. Čím se tato drsňačka blýskne na kolbišti brutálního turnaje?

Sorlag byla zrozena a vychována za jediným účelem - aby efektivně lovila všechny teplokrevné živočichy. Neustále zlepšuje své schopnosti ve stopování svých protivníků napříč arénami a následně každého bez milosti odpraví. Díky své dovednosti plivat kyselinu dokáže chystat nebezpečné pasti a využít dezorientace protivníka ve svůj prospěch.

Kyselinové plivance jsou ostatně její aktivní schopností. Může je vrhnout na své nepřátele, nepříjemně je poleptat a zároveň otrávit. Nebo může kyselinu umístit na konkrétní místo a čekat, kdo se chytne do léčky. Tato schopnost je podle slov vývojářů logicky obzvláště efektivní v úzkých chodbách. Sorlag má také dvě pasivní dovednosti. Díky Bunny Hop může neustále narůstat její rychlost, pokud poskakuje jedním směrem. Acid Fiend jí zas poskytuje imunitu vůči kyselině, nepřátelská Sorlag jí tedy svým plivanem nemůže ublížit. Podívejte se na trailer, abyste zjistili, zda právě tato šupinatá kráska bude vaší vyvolenou.

Quake Champions si můžete aktuálně vyzkoušet v rámci uzavřeného beta testu. Pokud se chystáte věnovat hře v budoucnu svůj volný čas, určitě budete potřebovat komunitu dalších hráčů. Nejspíš vás tedy potěší, že i ta česká se po letech mírného úpadku fanoušků značky Quake opět probouzí k životu. Zapojit se do ní můžete například na oficiálním profilu na Facebooku, podle našich informací ale probíhají také horlivé práce na přípravě páté generace webu Quake.cz. Čeští fanoušci už založili i diskuzní kanál na Discordu, naleznete jej pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama