DC Universe Online míří na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DC Universe Online míří na Xbox One

DC Universe Online míří na Xbox One

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 1. 2016 09:40 3
Reklama

Už na jaře se řady MMO titulů na konzoli Xbox One rozšíří o DC Universe Online. Onlinovka založená na populárním vesmíru proslulého komiksového nakladatelství až dosud fungovala jen na PC, PS3 a PS4. Šlo koneckonců o produkt Sony Online Entertainment. Sony se však této pobočky zbavila a nyní funguje pod jménem Daybreak Game Company.

Oznámení připadlo na páté výročí DC Universe Online. Poprvé hra vyšla 11. ledna 2011 na PC a PS3. Verzi pro PS4 pak vývojáři spustili v listopadu 2013. Naneštěstí to zatím vypadá, že případní zájemci o přesun z jedné platformy na druhou nebudou mít možnost přenést si s sebou i dosavadní postavy. Ale třeba se na tom ještě něco do vydání změní.

Hráči na PS4 a PC by se naopak měli už koncem ledna dočkat podpory cross-platform multiplayeru. Ani do něj se však Xbox nezapojí. Tato verze poběží zcela samostatně. Vývojáři už dříve deklarovali, že po odluce se Sony plánují rozšířit své působiště i dříve na konkurenční platformu. Stejný tým pracuje také na hrách H1Z1, EverQuest Next nebo PlanetSide 2. Lze proto očekávat, že i je bude chtít z PC a PlayStationu dostat na Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama