druhy-dil-homefrontu-urcite-bude
Novinka Druhý díl Homefrontu určitě bude

Druhý díl Homefrontu určitě bude

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 3. 2011 12:45
Reklama

Už jen devět dní nás dělí od vydání střílečky Homefront, ve které se podíváme do Spojených států, které už nejsou tak nějak spojené. Válka s Velkou Korejskou republikou je náročná a ekonomicky vyždímaná Amerika už nemá sil. Po zemi se pohybuje jen několik roztroušených armádních skupin a hlavně povstalců, kteří se snaží vyhnat Korejce zpět na jejich poloostrov.

Zápletka zní dobře, a snad i to je důvod, proč nenaleznete v portfoliu distributora z THQ jinou hru, která by měla v USA tolik předobjednávek. Jenže rozjet novou sérii chce dostatek trpělivosti a tou zatím šéf THQ, Danny Bilson, disponuje. Věří, že mají perfektní hru, ale zůstává na zemi a otevřeně tvrdí, že nepočítají s pokořením prodejních čísel Call of Duty, nebo Medal of Honor.

Ale aby to neznělo příliš zbaběle, přidává se do diskuse také generální manažer David Votypka. Tvrdí, že vývojáři z Kaos Studios už od začátku hledí na Homefront jakožto na sérii a máme si být jistí, že se v budoucnu dalších her s tímto názvem dočkáme. Tak jo, čekáme na review verze hry a hned, jak to bude možné, podělíme se s vámi o naše vlastní hodnocení!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama