Forza Motorsport půjde hrát offline. Pro záznam postupu už se ale musíte připojit
i Zdroj: Turn 10 / Xbox
Forza Motorsport Novinka Forza Motorsport půjde hrát offline. Pro záznam postupu už se ale musíte připojit

Forza Motorsport půjde hrát offline. Pro záznam postupu už se ale musíte připojit

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 6. 2023 14:05 1

Chystaný závodní titul Forza Motorsport pro konzole Xbox Series a PC sice bude hratelný v režimu offline, tedy bez internetového připojení. Jakýkoliv progress v herních režimech se ale bude ukládat na servery hry. Pokud tedy budete chtít dělat cokoliv jiného než bez cíle jezdit, připojení k internetu se stejně nevyhnete.

Reklama

  • Forza Motorsport nabídne omezené hraní offline
  • Jakýkoliv postup se ale uloží jen při připojení k serverům

Jde o kompromis jak hru otevřít i hráčům, kteří z nějakého důvodu nejsou permanentně připojení. V pravidelném pořadu Forza Monthly informaci potvrdil kreativní ředitel vývoje hry Chris Esaki. Připojení k internetu pro ukládání postupu je důležité proto, aby hráči nemohli skrz offline kopie uložených dat podvádět a získávat neregulérním způsobem nový obsah.

"Hra byla navržena tak, aby se v průběhu času dala snadno upravovat a přidávat obsah. Je to opravdu proto, aby byl zajištěn spravedlivý a bezpečný zážitek kdekoli ve hře. Takže jakýkoli postup ve hře bude uložen na našich serverech, abychom podpořili integritu celkového zážitku ze hry," specifikoval Esaki.

Podle magazínu Gamespot s tím ale hráči nejsou úplně spokojení. Poukazují především na to, že postupem času může hra přestat být hratelná. Za pár let, až vyjde pokračování a budou vypnuty servery, už o svůj postup přijdete. Nakolik jde o relevantní problém je samozřejmě záležitostí preferencí každého hráče.

Forza Motorsport vychází 10. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama