Guild Wars 2 slaví velký úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guild Wars 2 slaví velký úspěch

Guild Wars 2 slaví velký úspěch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 10. 2015 13:18 33
Reklama

Několik let po vydání dosáhlo MMORPG Guild Wars 2 významného milníku – ArenaNet se chlubí tím, že Guild Wars 2 má globálně již přes 7 milionů uživatelských účtů a za hra poslední měsíce roste tempem několika tisíců nových účtů za den.

Lví podíl na tom má změna platebního modelu hry (přechod na F2P) a zpřístupnění hry nováčkům. To například dokládá fakt, že během této změny se údajně až 40 % hráčů s postavami maximální úrovně přesunulo do startovních lokací jen proto, aby nově příchozí zkoumali a vítali.

Úspěch je to rozhodně významný a nás jen zajímá, jaký máte na Guild Wars 2 názor vy? Chytlo vás toto MMORGP za srdce, nebo dáváte raději přednost online RPG jiným?

Do toho se ArenaNet chlubí také tím, že zatím ve hře hráči strávili již přes 1,4 miliardy hodin herního času a je více než jasné, že tato cifra ještě významně poroste – právě dnes totiž vychází první velké rozšíření hry. To nese jméno Heart of Thorns a přinese novou oblast Maguuma Jungle. V té se například hráči postaví drakovi, jehož dabuje Nolan North známý například z The Last of Us. Přídavek zároveň rozšíří end game obsah a slibuje tak nabídnout velkou porci zábavy těm, kteří již hru stihli dokončit. Pro úplnost přikládáme launch trailer tohoto přídavku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama