Hardcore akci Escape from Tarkov obohatila vydatná aktualizace
i Zdroj: Battlestate Games
Escape from Tarkov Novinka Hardcore akci Escape from Tarkov obohatila vydatná aktualizace

Hardcore akci Escape from Tarkov obohatila vydatná aktualizace

David Bernard

David Bernard

31. 12. 2023 16:00

Escape from Tarkov není pro každého. Hardcore akce vás uvrhne do nelítostného boje o přežití a z honby za lepším vybavením se stane vaše denní rutina. Tvůrci ze společnosti Battlestate Games nyní vydali obsahově nabitou aktualizaci, kterou prezentují pomocí nové upoutávky.

Reklama

  • Escape from Tarkov obohatila velmi vydatná aktualizace
  • Těšit se můžete na novou lokaci, zbraně, herní mechaniky a spoustu dalšího
  • Část přidaného obsahu cílí na nováčky

Escape from Tarkov se stále nachází v betaverzi, a to již několik posledních let. To ovšem tvůrcům nebrání v přidávání nového obsahu. Nejnovější aktualizace nese označení 0.14.0.0 a přináší toho opravdu mnoho. Za hlavní lákadlo updatu lze označit zcela novou lokaci s názvem The Ground Zero. Ta je zasazena do samotného centra města Tarkov a nabízí velké množství moderních budov, jako například banky, kavárny, restaurace, obchody či lékárny. Nová oblast je určena začínajícím hráčům (level 1 až 20). Riziko, že při cestě za lepší výbavou narazíte na kulkami ošlehaného veterána se tudíž značně snižuje. Součástí zóny The Ground Zero jsou i nové začátečnické úkoly.

Ostřílení vojáci se mohou těšit na nového bosse jménem Kollontay, kterého lze najít v části mapy zvané Streets of Tarkov. Změn doznala i lokace Shoreline, jejíž vizuální podoba byla značně přepracována a doplněna o farmu s dobytkem. Tvůrci si samozřejmě přichystali i několik nových zbraní, herních mechanik a zaměřili se i na opravu velkého množství bugů a chyb. Nově se setkáme se systémem achievementů, upraveným hitboxem a přepracovanými vlastnostmi brnění. Rozhodně potěší i přidání možnosti přeskakovat překážky. Aktualizace 0.14.0.0 je vskutku obrovská a je zcela jasné, že tvůrci ze studia Battlestate Games nelení. Na kompletní výčet novinek, změn a oprav se můžete podívat zde. Escape from Tarkov je k dispozici pouze na PC, verze pro herní konzole se jeví jako nepravděpodobná.

Autoři Escape from Tarkov se s podvodníky nemažou. Zveřejnili seznam nicků zabanovaných hráčů
i Zdroj: Battlestate Games

Autoři Escape from Tarkov se s podvodníky nemažou. Zveřejnili seznam nicků zabanovaných hráčů

Studio Battlestate Games, podobně jako většina dalších vývojářů multiplayerových titulů, dlouhodobě bojuje s podvodníky a…

8. 3. 2023 13:27
6
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama