informacni-stripky-o-tes-v-skyrim
Novinka Informační střípky o TES V: Skyrim

Informační střípky o TES V: Skyrim

Erik Omar

Erik Omar

10. 11. 2011 11:22
Reklama

Bethesda vydává den před stratem svého nejnovějšího opus magnum jeden z posledních předlaunchových trailerů. RPG Skyrim v něm předvádí především boj a příšery, ale dává nahlédnout třeba i do stromu schopností.

Kdo by si snad ještě nevšiml, na Steamu je již od včerejška možnost Skyrim „předstáhnout“, což je vzhledem k obrovskému očekávání povinnost pro každého, kdo si titul právě na tomto distribučním kanálu zakoupil. S úderem dnešní půlnoci totiž nebude muset čekat ani sekundu a ihned se vydá na dobrodružství do pohoří země Skyrim, která dle hlavního vývojáře Todda Howarda slibuje díky originálnímu systému "Radiant Story" téměř nekonečnou hratelnost.

Závidět můžeme Australanům, jenž na půlnoc čekat nemusí. Tamní obchody klasicky porušily datum vydání a stejně jako v případě Uncharted 3 nebo Battlefield 3 prodávají s denním předstihem.

Nám to však nevadí, protože i my se dočkáme a to již dnes o půlnoci, kdy na mnoha místech v ČR začíná půlnoční prodej (hned 11.11. bychom se měli dočkat i první záplaty). Do té doby však nedočkavcům nezbývá než po xté shlédnout všechny trailery, poslechnout si opět tuto skvělou píseň nebo přelouskat článek o práci s herní mapou na oficiálním blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama