Ještě pár hodin si můžete na Epic Games Store vyzvednout soulsovku Mortal Shell
i Zdroj: Cold Symmetry / Playstack
Mortal Shell Novinka Ještě pár hodin si můžete na Epic Games Store vyzvednout soulsovku Mortal Shell

Ještě pár hodin si můžete na Epic Games Store vyzvednout soulsovku Mortal Shell

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 12. 2022 14:16

Společnost Epic pokračuje ve svátečním rozdávání bezplatných titulů. Aktuálně je v nabídce akční RPG Mortal Shell, které může potěšit fanoušky titulů od studia FromSoftware. V nabídce zůstane zdarma až do dnešních 17:00.

Reklama


“Mortal Shell je naprosto skvěle vyvedenou soulsovkou, kterou fanouškům žánru rozhodně doporučím. Jistě, zamrzí délka hry anebo drobné chybky, ale to jsou ve výsledku jen menší vady na její kráse,” pochvaloval si Lukáš hru v dobové recenzi. Titul vyšel v polovině roku 2020 a sázel na otevřenou hratelnost plnou tajemství, které čekaly na objevení. 

Specifickým prvkem hratelnosti jsou pak eponymní “mortal shells”, tedy tělesné schránky, které můžete obsazovat a využívat v boji. Postupně je tak třeba herní styl upravovat na míru nepřátelům a přizpůsobovat se podmínkám.

Atmosférou hra hodně připomíná zmíněné Souls. Faktem ale je, že jde z hlediska délky spíše o jednohubku. Na druhou stranu za Mortal Shell stojí malé, snaživé studio Cold Symmetry.

Pokud si nestihnete hru vyzobnout na Epic Games Store, je také dostupná v 70% slevě na Steamu. Případně si ji můžete zahrát na ostatních platformách včetně Switche. Také jde o předposlední podobnou nabídku letošního roku. Uvidíme, co Epic vytáhne jako závěrečný dezert.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama