Kolekce Amnesie je dočasně na HS zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Amnesie je dočasně na HS zdarma

Kolekce Amnesie je dočasně na HS zdarma

David Plecháček

David Plecháček

26. 1. 2018 10:27 1
Reklama

Jedni na ní nedají dopustit, pro druhé znamenala první Amnesia první vlaštovku značící změnu v hororových hrách. Frictional Games si v každém případě v roce 2010 na své konto připsali s The Dark Descent jeden z nejvýraznějších hororů posledních let. Pokračování od britského studia The Chinese Room s podtitulem A Machine for Pigs sice tak úspěšné nebylo, ale sérii ostudu neudělalo. Obě hry by vás ale neměly minout.

V tom vám může pomoci nová nabídka obchodu Humble Store, na němž je tzv. Amnesia Collection, tedy jak The Dark Descent, tak A Machine for Pigs, k dispozici zcela zdarma. K tomu je navíc v banku i DLC pro první díl, Justine. Nabídka bude trvat ještě dalších 30 hodin, tudíž máte spoustu času si hororové klasiky vyzvednout.

Kolekce Amnesie nejprve vyšla coby port starších her na PlayStationu 4. Do své nabídky ale stejný balíček zařadily i distributoři PC her, jako je Steam nebo zmíněný Humble Store. Ten si za ní jindy účtuje okolo 30 dolarů. Pokud nemáte na víkend žádnou práci nebo pokud jen chcete rozšířit svou knihovnu her, můžete si sérii Amnesia vyzvednout pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama