konkretni-detaily-ze-druheho-shoguna
Novinka Konkrétní detaily ze druhého Shoguna

Konkrétní detaily ze druhého Shoguna

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 6. 2010 11:42 5
Reklama

Před několika dny se rozhořela kauza ohledně možného pokračování hry Shogun: Total War a dnes se už přilévá do ohně trocha konkrétních informací. Pocházejí z tiskové zprávy, která se bez oficiálního posvěcení někoho z Creative Assembly, nebo SEGY, objevila na internetu. Zcela upřímně, není nutné myslet si, že by mělo jít o podvrh, zpráva totiž splňuje všechna nepsaná pravidla a na první i druhý pohled není ničím příliš nápadná. Vás ale jistě zajímá její obsah, takže rychle k němu.

Novinkou hry má být v první řadě vylepšená umělá inteligence. Mnoho hráčů si totiž stěžuje, že se jednotky nepřítele nechovají racionálně, že jsou přehnaně silné, nebo naopak příliš hloupé a podobně stále dokola. Vývojáři proto slibují, že Shogun 2 nabídne ten nejlepší možný zážitek nejen z pohledu plného využívání taktik velkého Sun Tzua, ale také s ohledem na grafiku a funkcionalitu hry jako takové. Těšit se můžete rovněž na devítku odlišných klanů, které se ucházely o moc v japonském středověku a vylepšený systém vývoje vašich postav. Ten by se měl nepatrně lišit s přihlédnutím k tomu, o koho se konkrétně jedná, takže věříme ve větší variabilitu.

Zajímavě se tváří slíbený kooperační multiplayer, v rámci kterého si můžete s kamarádem projít celou kampaní. Pokud by vám to ale nestačilo, k dispozici rovněž budou velké multiplayerové bitvy až pro osm hráčů. S tím se pak samozřejmě pojí i přímá vylepšení boje, v nichž se počítá s dynamickou změnou podmínek vzhledem k počasí, dlouhými dobývacími misemi a také lodními konflikty. Když k tomu pak připočteme propracovanější mechanismus vývoje jednotlivých provincií, tu nejlepší možnou grafiku a reálné ozvučení, vypadá to opět jako sázka na jistotu!

Wakarimas ka?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama