So Blonde Článek LEVEL 214: Vzdálený pláč

LEVEL 214: Vzdálený pláč

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

17. 2. 2012 23:00 4
Reklama

Po klidných Vánocích a bujarém Silvestru jsme si v únoru konečně udělali prostor na výlety za připravovanými hrami a na vlastní kůži jsme si u vývojářů osahali Ghost Recon: Future Soldier a hlavně Far Cry 3. Druhá zmiňovaná hra se pak díky rozsáhlému preview dostala na obálku a nutno přiznat, že šílený zjev tvrďáka Vaase působí hodně uhrančivým dojmem. Nás už dostal, vás dostane hned v zápětí!

KONEČNĚ ZÁVODY

Vzali jsme si k srdci vaše připomínky, že bychom mohli jako plnou hru zařadit i titul z ne zrovna tradičního žánru a sehnali pro vás závodní simulaci GTR Evolution. Věříme, že vás počin studia SimBin potěší, a to hned dvakrát, neboť ke GTR Evolution dostanete navíc ještě původní hru Race 07. Díky tomu můžete strávit hodiny štelováním jednotlivých parametrů a následně se pustit do ostrého souboje s umělou inteligencí, ale i s kamarády online. Aby toho ale nebylo málo, přidali jsme ještě třetí kousek, adventuru So Blonde od scénáristy Broken Sword. S trosečnicí Sunny si budete moci zpříjemnit náladu a utéct od sychravého počasí na prosluněný ostrov v Karibiku.

NA OSE PRAHA – MONTREAL

Jak už jsme naznačili v úvodu, LEVEL 214 si podmanil třetí díl akční série Far Cry. Pavel Dobrovský se vydal do krutou zimou zkoušeného Montrealu, aby se na hru podíval a zjistil od vývojářů zajímavé informace. Jeho šestistránkové dílo je proto povinnou četbou všech, kdo to myslí s Far Cry 3 vážně. Podobně je na tom i článek Jardy Möwalda, který skočil do letadla a v Londýně testoval Ghost Recon: Future Soldier. Na jeho barvité líčení jednotlivých úrovní určitě hned tak nezapomenete! Vedle toho na vás čekají i další články, zejména pak odhalení informací o šestém Resident Evil a dojmy z datadisku Pád samurajů pro Shogun 2 a také adventury The Dark Eye.

CO NÁS ČEKÁ A NEMINE?

Hlavním tématem čísla se stala dlouhá úvaha Michala Rybky o hraní v budoucnosti. Wolf kopal opravdu hodně hluboko a zamyslel se nad všemi výhodami i případnými problémy, se kterými se můžeme potýkat už za pár let. Abyste ale neřekli, že zapomínáme na hry aktuální, přinášíme vám po voru předchozích let také souhrn nejočekávanějších her roku 2012. Loňský rok byl mnohými označován co do počtu kvalitních titulů jako nejsilnější, ten aktuální by ale neměl v ničem zaostávat. Chystá se na nás celá řada očekávaných kousků, z nichž si určitě vybere každý to své.

TROCHA TMY

Ač by se to mohlo na první pohled zdát, ani recenze v aktuálním vydání nestojí jen tak bokem. Dohromady se nám jich jen v prostoru PC sešlo 13, a to nepočítáme další konzolové kousky. Konkrétně se pak zaměřte zejména na zhodnocení akčního RPG Reckoning a komiksově laděné akce The Darkness II. Obě hry skutečně stojí za to a čtení vás určitě namlsá podívat se i na menší, byť stále propracované tituly jako Unstoppable Gorg, Afterfall: Insanity nebo na povedená DLC k Assassin’s Creed: Odhalení a Modern Warfare 3. Co se konzolí týče, sekci vévodí recenze Grand Slam Tennis 2, nechybí ale ani ostřejší kalibr jako Resident Evil: Revelations nebo adaptace románu Válka světů.

VYBÍRÁME POČÍTAČ A VZPOMÍNÁME...

Pokud jste čekali na povánoční slevy a poohlížíte se po novém počítači, určitě se vám hodí náš průvodce, díky kterému vyberete ty správné komponenty a zahrajete si všechny aktuální pecky s nastavením nejvyšších detailů i rozlišení. Po hardwaru pak tradičně následuje dlouhá rubrika Retro v novém kabátku a se zaměřením na hry jako Telengard, The Hobbit nebo C&C Tiberium.

Více slov už ale není třeba, LEVEL s pořadovým číslem 214. na vás čeká ve stáncích, honem pro něj!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama