Nová Manufactoria z vás udělá šéfa montážní linky produkující roboty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová Manufactoria z vás udělá šéfa montážní linky produkující roboty

Nová Manufactoria z vás udělá šéfa montážní linky produkující roboty

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 10. 2021 10:00

Možná právě nyní hledáte hru, která by vám pomohla protáhnout mozkové závity. V takovém případě by vás mohla potěšit Manufactoria 2022, v níž se stanete majitelem výrobní linky zaměřené na roboty.

Reklama

  • Manufactoria 2022 spouští předběžný přístup
  • Ve hře musíte optimalizovat výrobu robotů, autoři slibují přes 100 hádanek
  • K dispozici je demoverze

Manufacturia byla ještě donedávna přístupná ve své flashové verzi, jak ale všichni dobře víme, tato technologie byla již úspěšně pohřbena. Autoři ze studia PleasingFungus Games se rozhodli, že je načase zapracovat na plnohodnotném nástupci. Manufactoria 2022 dorazila na Steam teprve před několika dny, jde tedy v podstatě o horkou novinku. A jelikož se na ní stále pracuje, je nyní k dispozici v předběžném přístupu. 

Jak už bylo řečeno, na starost budete mít automatizovanou montážní linku, která programuje roboty. Ovládáte sadu nástrojů k validaci jejich správné funkce, vaším úkolem je oddělit chybné kusy a poslat je do šrotu. Krom toho se musíte snažit, aby byla linka co nejvíce efektivní.

Hra podle autorů obsahuje více než 100 hádanek, z garážové firmičky se postupně můžete vypracovat až na úroveň megakorporace. Hru si můžete vyzkoušet v demoverzi, kterou najdete na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama