Reboot Saints Row byl odložen na srpen příštího roku, tvůrci potřebují čas navíc
i Zdroj: Hrej.cz
Saints Row Novinka Reboot Saints Row byl odložen na srpen příštího roku, tvůrci potřebují čas navíc

Reboot Saints Row byl odložen na srpen příštího roku, tvůrci potřebují čas navíc

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 11. 2021 13:00

Série Saints Row se připravuje na restart – původně jsme se tohoto obrození měli dočkat v únoru příštího roku. Embracer Group, mateřská společnost vydavatele Deep Silver, ale ve finanční zprávě fanouškům mění plány, hra totiž byla odložena.

Reklama

  • Reboot série Saints Row byl odložen
  • Hra nově dorazí v srpnu příštího roku
  • Za několik týdnů nám vývojáři odhalí další gameplay

Nové datum vydání sice bylo ve finanční zprávě obecně popsáno jako fiskální rok 22/23, více informací nám naštěstí poskytl oficiální účet vývojářů – nové datum vydání bylo stanoveno na 23. srpna příštího roku. Důvod je prakticky stejný jako v případě dalších odkladů, které herní průmysl v průběhu posledních měsíců hromadně přináší – studio Volition prostě potřebuje více času na doladění hry jako takové.

„Naší prioritou je vytvořit to nejlepší Saints Row vůbec, a pokud bychom chtěli vydávat podle původních plánů, nemohli bychom dosáhnout našich standardů, které jsme si stanovili. Tým zkrátka potřebuje více času pro splnění naší vize. Pracujeme na vylepšeních, avšak ve hře samotné se kromě celkové kvality a dodělávek nic nezmění,“ tvrdí vývojáři.

Přece jen se ale dozvídáme nějaké dobré zprávy. V nadcházejících týdnech by mělo dojít k odhalení dalších gameplay videí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama