Remaster Assassin’s Creed 3 dorazí v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Assassin’s Creed 3 dorazí v březnu

Remaster Assassin’s Creed 3 dorazí v březnu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 11. 2018 08:48 4
Reklama

Nedlouho po vydání nejnovějšího dílu Assassin’s Creed jsme se dozvěděli, že v rámci jeho season passu vyjde remasterovaná verze třetího dílu s Connorem v hlavní roli. Z poslední události, kde Ubisoft odpovídal na otázky ohledně dodatečného obsahu pro Odyssey, jsme se dozvěděli, že bychom se ho měli dočkat v březnu příštího roku.

Mezi fanoušky série trojka nepatří mezi ty nejoblíbenější díly. Většina kritiky směřovala hlavně k nesympatickému hlavnímu hrdinovi. Na druhou stranu se tady ale najde celá řada hráčů, kteří si právě tento díl oblíbili. Také v něm poprvé došlo na námořní bitvy, které byly stavebním kamenem pro Assassin’s Creed 4: Black Flag.

Spolu se základní hrou v rámci remasteru dostanete i všechna DLC. Pokud bychom měli některé vypíchnout, bude to Tyranny of King Washington, ve kterém se v alternativní historii podíváme, jak by to vypadalo, kdyby se George Washington chopil role krále s úlomkem ráje v ruce. Spolu s tím dorazí i AC: Liberation. Trochu nás to zaráží vzhledem k tomu, že tato hra už svoji HD verzi dostala. Tak alespoň bude dostupná i na současnou generaci konzolí.

Vylepšení u obou titulů se budou týkat především grafiky. Krom textur ve vysokém rozlišení si je budete moci zahrát také ve 4K s podporou HDR. Pokud tedy vlastníte season pass k AC Odyssey, v březnu se budete moci pustit do hraní. Je ale docela pravděpodobné, že později budou oba tituly dostupné i samostatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama