Rising Storm je zdarma na Humble Store
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rising Storm je zdarma na Humble Store

Rising Storm je zdarma na Humble Store

David Plecháček

David Plecháček

26. 5. 2017 10:39 5
Reklama

Pokud jste zavítali v posledních pár hodinách na Humble Bundle, uvítalo vás příjemné překvapení – Rising Storm v GOTY edici zdarma. A protože o tuto akci nechceme ochudit ani hráče, kteří na Humble Store zase tak pravidelně nechodí, upozorňujeme vás na skvělou nabídku prostřednictvím této novinky.

Rising Storm je stand-alone rozšíření pro druhou Red Orchestru. Stejně jako původní hru, i pod čtyři roky starý Rising Storm se podepsalo americké studio Tripwire sídlící v Roswellu. Pokud se skvěle hodnoceným rozšířením nemáte žádnou zkušenost, tak věřte, že střílečka z pohledu první osoby obsahuje veškeré prvky Red Orchestry 2.

Narozdíl od ní se ale zaměřuje na pacifickou část druhé světové války. Proto je ve hře nový arzenál zbraní, který odpovídá zbraním používaným jak Američany, tak i Japonci. O úspěchu původního DLC svědčí i to, že se zanedlouho dočkáme i jeho pokračování v podobě samostatné hry – Rising Storm 2: Vietnam vyjde už za několik dní.

To je právě důvod, proč Tripwire nabízí původní Rising Storm zadarmo. Jedná se o reklamu, ze které těží především hráči. Dáreček z Humble Store si můžete vyzvednout do zítřejší devatenácté hodiny. Pokud vlastníte Red Orchestru 2, Rising Storm se vám přidá do záložky DLC.

Níže se můžete podívat, jak Rising Storm vypadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama