shootmania-naplno-odstartuje-v-dubnu
Novinka Shootmania naplno odstartuje v dubnu

Shootmania naplno odstartuje v dubnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 1. 2013 20:54
Reklama

Ubisoft dnes odložil vypuštění finální verze střílečky ShootMania Storm až na 10. dubna. Stalo se tak pouze jeden den předtím, než měla být hra původně spuštěna. Zájemci ale nebudou muset čekat celé tři měsíce – 12. února totiž odstartuje otevřená betaverze. Díky betě chtějí autoři ze společnosti Nadeo získat poznatky od hráčů a vyladit hru před jejím startem.

„V Nadeu jsme vždy měli velmi blízko ke komunitě a už nyní jsme od hráčů získali velké množství informací. Vývoj online multiplayerových her, jako je ta naše, nikdy nekončí, ale několik týdnů navíc nám umožní hru dále vylepšit a vydat ji v takové kvalitě, jakou si hráči zaslouží,“ řekla Anne Bondel-Jouinová z Nadea, které proslulo závodní sérií Trackmania.

ShootMania Storm je hrou z úplně jiného soudku, ovšem s Trackmanií má některé stejné prvky. Tím hlavním je možnost editace levelů a vytváření vlastního obsahu. Editor je velmi jednoduchý, čímž chtějí autoři povzbudit činnost komunity. To se zatím daří, vždyť hráči bety už vytvořili více než 20 tisíc map a 15 herních módů. Hra jinak nabízí klasickou hratelnost FPS, přičenž ShootMania je určena i pro příznivce e-sportu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama