Sledujte, jak se v Conan Exiles staví budovy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte, jak se v Conan Exiles staví budovy

Sledujte, jak se v Conan Exiles staví budovy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 1. 2017 14:20 3
Reklama

Conan Exiles, atraktivní survival RPG zasazené do světa nebojácného barbara, připomíná svůj brzký příchod do programu Steam Greenlight. Tvůrci tak činí formou nového videa a infografiky, jež se zaměřuje na ukázku toho, jak ve světě hry probíhá výstavba obydlí.

Dvojice vývojářů (kreativní ředitel Joel Bylos a hlavní designér Oscar Lopez Lacalle) vás doprovází krátkou ukázkou toho, co všechno jde ve světě hry momentálně vytvořit. Tvorba vlastních obydlí a osad přitom není ve světě hry nic vyloženě nadbytečného – Bylos totiž trefně podotýká, že stavba obydlí je ve světě hry nutností, jinak se totiž prý sotva budete moci ubránit svým nepřátelům.

A že je stavba ve své podstatě velmi jednoduchá, to již odhalují přiložené záběry – v roli avatara jednoduše do světa hry umisťujete jednotlivé části budov a tyto na sebe plynule navazují a spojují se v jeden funkční celek. Bližší detaily pak dnes v sedm hodin večer odhalí stream, který bude k dispozici na Twitch kanále tvůrců hry.

Samotné budování přitom nebude jedinou součástí hry – jako vyhnanci budete na konci ledna uvržení do nelítostného světa plného nebezpečí a nástrah, vybudování osady bude v takovém případě pouze jednou z možností, jak se ve světě hry neztratit a především přežít. Conan Exiles nabídne důraz na multiplayerovou složku, zkrátka by ale neměli přijít ani hráči preferující singleplayer. Conan Exiles půjde hrát i zcela osamoceně a mělo by se i tehdy jednat o plnohodnotný zážitek, během kterého si budete moci například také přivolat mocné avatary bohů, jež můžete v následujícím videu rovněž spatřit. Bližší principy budování staveb pak odhalí infografika pod videem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama