Trilogie Batmana pro Switch má datum vydání. Svou výbavu si přichystejte na říjen
i Zdroj: Rocksteady / WB Games
Batman: Arkham City Novinka Trilogie Batmana pro Switch má datum vydání. Svou výbavu si přichystejte na říjen

Trilogie Batmana pro Switch má datum vydání. Svou výbavu si přichystejte na říjen

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 8. 2023 08:00

Pokud bedlivě sledujete zpravodajství k Nintendu a jeho Directům, není určitě pochyb, že víte o portu Batman: Arkham Trilogy. Balíček tří her, které prvně vyvíjelo vývojářské studio Rocksteady a nyní jej portují Turn Me Up, byl pro Switch ohlášen letos na konci června, kdy měl vyjít někdy na podzim. To se nyní potvrzuje, jelikož máme už i přesné datum. V nové zprávě se potvrzuje, že potemnělý Gotham navštívíme už během října, a to rovnou v kompletních edicích.

Reklama

  • Batman: Arkham Trilogy už má na Switchi stanovené datum vydání
  • Balíček tří her vyjde 13. října, a to údajně za 60 eur (1 500 až 1 600 Kč)

Datum vydání bylo uvedeno na sociální síti X, též známé jako Twitter. Společnost Rocksteady zde po boku oficiálního účtu Nintenda ohlásila, že celá trilogie vyjde na Switch 13. října, tedy zrovna v největší vřavě.

Máme-li to tak dále komentovat jen podle výběru data, jedná se o další z mnoha her, které po chudém létě přicházejí do nabitého podzimu. Pokud máme totiž v této věci vypíchnout alespoň část z toho, co se tehdy na herní trh chystá chystá, velice blízko vychází třeba Assassin's Creed Mirage (5. října), Alan Wake 2 (17. října) či Spider-Man 2 (20. října). 

Přímo ve stejný den pak vychází dokonce i nová soulsovka – Lords of the Fallen, kdy konkurencí na Switchi bude zase nový Detective Pikachu (6. října) či Super Mario Bros. Wonder (20. října).

Nad rámec toho víme ovšem i něco dalšího, co se data netýká – a sice možnou cenu, za kterou se bude Batman nyní prodávat. Cena trilogie bude podle nových informací z Amazonu odpovídat alespoň u fyzické edice 60 eurům, kdy balení v nadstavbě her zahrne i všechna DLC (viz zde) a jako trilogie na PS4/Xbox One nenabídne díl Arkham Origins od WB Montréal. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama