Tvůrci Hades 2 hledají testery. Registrace začíná už teď
i Zdroj: Supergiant Games
Hades 2 Novinka Tvůrci Hades 2 hledají testery. Registrace začíná už teď

Tvůrci Hades 2 hledají testery. Registrace začíná už teď

Dominik Tománek

Dominik Tománek

17. 4. 2024 12:00

O tom, že letos proběhne technický test očekávané hry Hades 2, už nějakou dobu víme. Tvůrci se svého plánu drží a testeři se už mohou přihlašovat.

Reklama

Hades 2 od amerických vývojářů ze Supergiant Games je jedním z nejočekávanějších indie titulů letošního roku. Hra má prvně dorazit v režimu předběžného přístupu, kterému ale bude předcházet omezený technický test. Ten je k dispozici už teď.

Cílem technického testu hry je identifikovat a odstranit případné technické závady, aby bylo samotné vydání bezproblémové. Tvůrci však připomínají, že test obsahuje „mnohem méně obsahu“ než hra bude mít při úplném vydání. Počáteční skupina účastníků bude malá, přičemž počet hráčů se má postupně zvyšovat. Vývojáři ujišťují, že i když hráči nebudou do testu pozváni ihned, mohou obdržet pozvánku později. Test probíhat po dobu „kratší než měsíc“ a teprve po jeho skončení Supergiant Games oznámí datum vydání hry v režimu předběžného přístupu. Test zahrnuje první velkou oblast hry a další postavy, systémy a obsah v rané fázi hry. 

O přístup do testu můžete už teď zažádat na oficiální stránce hry na Steamu. Pokud se stanete testery, přijde vám pak upozornění do e-mailu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama