Zemřel James McCaffrey. Herec z Max Payne nebo Alan Wake 2 podlehl rakovině
i Zdroj: Rockstar
Control Novinka Zemřel James McCaffrey. Herec z Max Payne nebo Alan Wake 2 podlehl rakovině

Zemřel James McCaffrey. Herec z Max Payne nebo Alan Wake 2 podlehl rakovině

Dominik Tománek

Dominik Tománek

18. 12. 2023 17:00 1

James McCaffrey, hlas Maxe Payna, Alexe Caseyho ve hře Alan Wake 2 a Zachariaha Trenche ve hře Control, bohužel zemřel ve věku 65 let po boji s rakovinou.

Reklama

  • Herec podlehl rakovině
  • James McCaffrey propůjčil svůj hlas/tvář mnoha postavám z her od Remedy

O smutné zprávě jako první informoval server TMZ, který obdržel prohlášení jeho zástupce, v němž potvrdil, že herci byl diagnostikován mnohočetný myelom, což je druh rakoviny kostní dřeně. McCaffrey byl prý obklopen přáteli a rodinou, když v neděli zemřel. 

McCaffrey namluvil Maxe Payna ve všech třech hrách série a svou podobu postavě poskytl v Max Payne 3. Kromě role Maxe Payna si McCaffrey zahrál také ve hře Control od společnosti Remedy, kde ztvárnil ředitele Federal Bureau of Control FBC)  Zachariaha Trenche. Naposledy McCaffrey namluvil hlas Alexe Caseyho ve hře Alan Wake 2, jehož postavu fyzicky ztvárnil Sam Lake, který ostatně ztvárnil Maxe Payna v prvním díle legendární střílečky. 

Ačkoli byl McCaffrey známý především díky své titulní roli ve hře Max Payne a dalším postavám z propojeného univerza Remedy, oblíbený byl také díky svým televizním a filmovým vystoupením. Mezi další role, kterými se McCaffrey proslavil, patří například Rescue Me, kde hrál roli Jimmyho Keefea, Beautiful People, kde byl Julian Fiske, As The World Turns, Swift Justice a mnoho dalších seriálů a filmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama