Zvěsti byly pravdivé. The Rogue Prince of Persia dorazí už příští měsíc, zatím jen na PC
i Zdroj: Ubisoft
The Rogue Prince of Persia Novinka Zvěsti byly pravdivé. The Rogue Prince of Persia dorazí už příští měsíc, zatím jen na PC

Zvěsti byly pravdivé. The Rogue Prince of Persia dorazí už příští měsíc, zatím jen na PC

Dominik Tománek

Dominik Tománek

11. 4. 2024 06:00

Letošní rok je pro sérii Prince of Persia velmi plodný. Už v květnu totiž dorazí pohled na nového prince z rukou tvůrců Dead Cells.

Reklama

  • Nová hra s názvem The Rogue Prince of Persia bude roguelite od týmu, který vytvořil Dead Cells
  • Hra bude dostupná v předběžném přístupu už 14. května.
  • Princ se zatím podívá jen na PC

Po více než deseti letech bez nové hry ze série Prince of Persia byl rok 2024 jedním z nejlepších v historii. A to hlavně kvůli The Lost Crown, která sérii vrátila na výsluní fantastickou metroidvanií od tvůrců Rayman Origins. Už to byl příjemný návrat, ale vypadá to, že princova dobrodružství teprve začínají. 

Autoři Dead Cells údajně chystají dalšího Prince z Persie
i Zdroj: Ubisoft

Autoři Dead Cells údajně chystají dalšího Prince z Persie

Studio Evil Empire má připravovat novou hru pod značkou Prince of Persia. K jejímu uvedení zřejmě dojde letos.

3. 4. 2024 14:24

Začátkem tohoto měsíce se totiž objevily zprávy o tom, že vývojářské studio Evil Empire, které stojí za oblíbenou roguelite Dead Cells, připravuje novou hru ze světa Prince of Persia. Zvěsti se ukázaly být pravdivé a Ubisoft oficiálně oznámili chystaný titul The Rogue Prince of Persia. Podobně jako The Lost Crown se jedná o specifické zpracování, které možná nesedne každému. Hra totiž vypadá, jakoby vylezla z krásně kreslného animáku. 

Společně s oznámení tvůrci odhalili i trailer, který ukazuje nádherný výtvarný styl a umožňuje nahlédnout do roguelite hratelnosti přímo v akci. Přesně jak tvrdil únik, hra bude na Steamu spuštěna v režimu Early Access od 14. května, což znamená, že bude průběžně aktualizována, stejně jako tomu bylo u Dead Cells. Zatím není známé, jestli The Rogue Prince of Persia zamíří i na jiné platformy, ale dá se předpokládat, že po plnohodnotném vydání by mohla. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama