Další zastávka: Arkansas. SCS Software odhaluje další ze států American Truck Simulator
i Zdroj: SCS Software / American Truck Sim press kit
American Truck Simulator Novinka Další zastávka: Arkansas. SCS Software odhaluje další ze států American Truck Simulator

Další zastávka: Arkansas. SCS Software odhaluje další ze států American Truck Simulator

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 9. 2023 12:20 4

Nikdy nekončící záplava přídavků, kterou SCS Software přináší pro nám bližší Euro Truck Simulator, ale i jeho sesterský American Truck Simulator, dále pokračuje. Druhý z těchto titulů, který se už dlouhodobě bere na paškál právě zemi pruhů, svobody a také hvězd, nově roste o další dodatek. Jeho cílem bude zpracovat jižní stát Arkansas a jeho přírodní bohatství při převážení nákladů.

Reklama

  • Další DLC pro American Truck Simulator zavede hráče do Arkansasu
  • V již 16. státu budou k vidění přírodní krásy, ale i průmyslové oblasti
  • Datum vydání zatím není známo

Nový přídavek do American Truck Simulator pojmenovaný Arkansas DLC značí přirozenou nevázanost na předešlý výběr SCS. Můžeme připomenout, že dosud procházel tým vývojářů mapu jen určitými styly. Běžně se při volbě nového DLC řídili tím, že vybírali jednotlivá území USA postupně zleva doprava a potom vždy zdola nahoru, počínaje Kalifornií, která první dorazila už v roce 2016. 

Nyní se síly studia podobným způsobem napnuly právě ke Arkansasu, který bude se svou členitou krajinou už 16. přidávaným státem vedle chystaného Kansasu a Nebrasky (jejich datum vydání zatím ještě neznáme). 

Stát Arkansas se v novém rozšíření stejně jako v reálu rozprostře v jižním území středních Spojených států, kde bude mít celkem 6 sousedů. I ve hře tedy zaujme polohu po boku Texasu, Oklahomy, Louisiany, Tennessee, Mississippi a Missouri, kdy první dva už hra dříve dostala.

K jeho území přispívají také 3 národní lesy, více než 40 individuálních státních parků, dvojice velkých řek: Arkansas a Mississippi, a stále se táhnoucí pohoří Ozark a Ouachita. Při přepravě nákladu bude tedy opravdu na co koukat, a to včetně uvážení asi 9 000 mil řek a potoků, které na mapě najdete. Mimo toho bude také možnost projíždět řadou různě velkých měst. V nich se pak podle autorů můžete těšit například na živoucí průmysl, známé pamětihodnosti, ale také další zajímavosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama