Už za týden vychází fyzická verze Cuphead s balíčkem krásných bonusů
i Zdroj: MDHR
Cuphead Novinka Už za týden vychází fyzická verze Cuphead s balíčkem krásných bonusů

Už za týden vychází fyzická verze Cuphead s balíčkem krásných bonusů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 11. 2022 12:19

Cuphead patří k nejlepším, nejstylovějším a zároveň nejobtížnějším plošinovkám uplynulých let. Letos se také konečně dočkal očekávaného DLC The Delicious Last Course. Těsně před Vánoci dorazí i v krabicové verzi se spoustou pohledných bonusů. Konkrétně se můžete těšit na 6. prosince.

Reklama

  • Cuphead vyjde 6. prosince i ve fyzické verzi pro Xbox One, PlayStation 4 a Switch
  • V krabičce čeká kromě hry a DLC i pár stylových bonusů

Fyzicky hra vyjde jen na Nintendo Switch, Xbox One a PlayStation 4. Na druhou stranu ale i základní verze nabídne kromě původní hry a zmíněného výborného DLC také 6 sběratelských karet, členskou kartu klubu Cuphead a ručně kreslený oboustranný obal pro krabičku. Tato edice je normálně dostupná u českých distributorů za 899 až 999 korun.

Opravdoví fajnšmekři si pak můžou připlatit za limitovanou edici o které jsme informovali dříve. Ta je dostupná ze specializovaného obchodu iam8bit a kromě zmíněných doplňků obsahuje také hrací skříňku, mapu Inkwell Isles nebo loutku Cupheada s vlastním pódiem na výstavku. Tato limitka ale bude dostupná až na začátku příštího roku a vyjde na 200 dolarů bez poštovného.

Původní hra si sice v dobové recenzi Jardy Möwalda odnesla přísné hodnocení 3 z 5, DLC The Delicious Last Course ale Zdeněk ocenil absolutní desítkou. Pokud jste tedy fanoušky výzev a Cuphead ještě ve sbírce nemáte, 6. prosince určitě zpozorněte.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama